Loose Master - Wayward Wind

Så gott och bra

Det är bra att känna till några ställen som serverar husmanskost i stockholm, för när man få lite gäster på besök från andra länder så är det något som dom gärna vill prova. Och då är det ju toppen om man har nära bra ställen som man kan gå till så att dom får smaka på bra svensk husmanskost. Det är ju kanske inte alltid det som vi vill äta när man går ut och äter men det är ju faktiskt otroligt gott och få husmanskost på fin maner. Det blir ju lite finare och lite godare än om man göra det själv hemma.
Så det är ett tips så att man har bra ställen att ta sina vänner när dom kommer på besök. Plus att det är så gott och man kanske glömmer bort hur bra mat vi har, så det är verkligen värt att gå ut och äta lite husmans lite då och då.

Kul för alla 

Ja det är kul och gott och nåt som är roligt att göra tillsammans med sin familj eller med vänner. Ja i Stockholm har vi så många bra ställen att gå till och äta och det är ju underbart att det finns så mycket gott att välja på. Det är ju toppen och något som man vill att alla borde få prova på och då är det ju toppen att ta med sig sina vänner när dom är på besök så att dom också får prova på och äta den goda maten. Ja det är något som är bra och som är väldigt trevligt och otroligt gott! Och det vill man ju att maten ska vara när man går ut och äter.
Ja det är ju alltid trevligt att få visa andra våra fina Svenska pärlor som vi har att bjuda på här. Finns ju mycket.